kustNN ;D

i helgen har vi varit i lysekil och bada, på dagen så åkte jag erica och astor till något ställe och bada, det va rikigt mysigt faktist :) vi va där från typ ett till tolv på natten, sola bada och drack öl! ;) senare på kvällen så kom körva klas och bäsha ut.. jag och erica brände oss på bränn magneter massa små va det, och jääävlar va ont det gjorde, när vi kom tillbaka drog vi till någon fest, fast blev utslängda för vi va så små eller något, sen va vi på donk haha, :D så jävla gött med detta vädret, och bada å så! badade igår också i gravlången med bäsha och astor härligt härligt.. lite bilder  från lysekil, :D



:D

knorren :)

tjenare, nu har jag glömt att blogga igen på ett tag eller så har jag faktist inte varit hemma alls så ja lägger ut lite bilder från när vi va på knorren dom är inte så snygga kanske men de funkar och det är minnen! sen bilderna från andra dagar lägger jag upp på ett annat inlägg, det är härligt goS! jepjepp..


duktig erica ;)

nu har erica gått ur sin sommarskola haha, :D gött så ska vi nog dra oss en sup! måste också säga grattis till henne som har fixat betyg i både svenska och engelska på nio dagar, goood job! <3 jepp nu ska vi snart dra oss! harefint



sjölanda

var och bada en stund med erica i sjölanda :) mysigt, fast det var svin kallt i vattnet, vi bada väl inte så jätte länge vi blev mest rädda för gäddorna, haha förvåånad!...  pysss


vaarmt

idag är det rikigt varmt och gött ute, jag hade tänkt att sova länge men det gick inte så bra med tanke på att mobilen ringde tre gånger skitsamma:) josefine ligger fortf och sover.. sen när hon vaknar vet jag inte alls vad som händer jag ska iallfall träffa erica sen vid tre fyra, så drar vi nog och badar.. får se om det komme rnågra bilder från det haha ;) jepp så äre, hadefiint

sommar

älskar vädret nu så jävla skönt att det har börjat bli sol ute :) igår så va jag erica simon och astor i lysekil och bada lite, det va faktist inte så kallt i vatten, bara äckligt med sjögräs och sånt så    jepp! vet inte ens vad jag ska skriva .. :s



800



erica höhö! love u pööss

hoooot lookin



lite bilder från när vi va påväg upp till lysekil, sen blev det inga mer kort eftersom jag (smart) glömde kameran i bilen, hehhehöhö! så kan det ju också vara, och erica va sexig och skada hälen på en nål! puuuh.. pösssss

söndagar är så seegt.

så jävla drygt med söndagar, igår när vi va på väg hem jag vet inte rikigt vad klockan va så somnade jag och vakna när vi va vid donken :) haha förvånad blev jag väl inte när vi va där, för erica hade tjatat om det hela tiden.. ;) det var en helt oke kväll, men jag tycker att den gick sjukt snabbt, eftersom det tog några timmar att komma fram pga all kö som va på vägen dit :(.. japp så äre idag har jag ingen aning om vad som händer, har bara kollat tv hela dagen segt som fan! sååå äre, pöösshaj!

lysekil :)

helluue, nu är jag hemma igen :) va i lysekil igår eller aa inte rikigt, vi va på en camping och drack med massa folk, hade allt trevligt men jag tyckte tiden rann i väg som fan, åkte väl därifrån vid sex på morgonen, gött sleteen jatack! nu har jag precis dushat och ska göra mig i ordning och så, sen ska jag ner till lysekil med astor linus och erica tror jag :) dricka lite och så, de tär ju crusing där idag, det blir nog nicee! så äre :D hoppas alla hade en bra midsommar iallfall :) pööss

hahahahah <3

du är grym på det du gör, men du har fan inte mycket att komma med..

hahah erica fattar xD hahahahha. - men vadå har du aldrig smakat på stora korvar?
så jävla klockreeen!


tårarna...

TÅRARNA RINNER NER FÖR MIN KIND NÄR JAG HAR FÖRLORAT NÅGOT JAG INTE KAN ERSÄTTA, OCH NÄR JAG ÄLSKAR NÅGON MEN DET GÅR TILL SPILLO, KAN DE BLI VÄRRE?


loov

helu, :) gött som fan är det med lov även om det känns som att ja går upp lika tidigt som jag gör när det är skola! igår sluta dom i nygård och lödöse skolan så ja va med dom att fira lite, hade faktist rikigt roligt dom flesta va gött trötta eftersom dom hade börjat dricka på morgonen... ppuuuh.. det va en bra kväll iaf förutom lite tjaat och tjaffs! erica va här och så också..<3
undrar vad som händer på midsommar inte kul med detta vädret ;/ .. menmen så äre!

 
haha hitta massa gamla bilder, fan va sexit med utväxteen mmmmmmmh!

vafan ska ja göra med mitt hår? ;D vilken färg


jaha

vill inte ens tro på det själv, ja hoppas inte det du säger är sant, allting jag har sagt till dig har jag sagt i förtroende.. men nu vet jag inte längre jag säger som det är men vägrar du att tro på mig så är det helt upp tilll dig själv!

i don't give a shit anymore..

sssom de kan bli

jahaa nu äre lov och det är gött somfaaan! :) nu hara ja pratat med massa folk och ja ska leva livet och vara glad, kommer få gå hem när ja vill och va med vem ja vill, ! :D hahahahahaa, och efter det du gjort dom två senaste nätterna vet jag inte ens vem du är längre... som de kan bli ;)


...

det som sårar mig mest är hur elak du är emot mig, ja förstår inte att detta händer.. jag tror detta va bäst för oss båda, du är lycklig nu iallfall och de gör mig glad. jag vill bara tacka dig för alla månader tillsammans och är stolt över dig, hur jävla mycket jag har kkunnat vara mej själv och snackat mig dig, du har verkligen tagit mig ner till jorden så många gånger mer än vad jag förtjänat! om du inte vill ha med mig att göra nu så är det helt upp till dig jag tänker inte tvinga dig till någonting.. men du måste förstå också att jag kan inte välja dig eller mina vänner, för att de är forft någonting som betyder massa för mig, ja hoppas att du någon gång förstår detta.. keep your head high!

jag vet att jag inte är den bästa.. förlåt

onsdag..

heeeeeellu! nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra.. hade nog hellre hoppat över denna dagen, imorgon ä rde " bal" och ja är bara ful. sen på fredag sluuuutar vi mannnnenn!

tjejer tänker mer på sitt yttre än på sitt inre, för killarna e bättre på att se än på att tänka!


jaha..

nu har det blitt som de blitt, hoppas de blir bra igen.. jag älskar dig oavsett vad, även om allting kanske vart det bästa!


försök inte gömma dig för verkligen hinner ifatt, men lär sig att gå vidare och inser att framtiden erbjuder nått finare..

you know how they feel when you lose someone who you can not pay? can they be worse?





seeg!

halloooj! jag har vart jävligt seg och dålig på att blogga men så äre när man har annat att göra, idag är jag typ sjuk, vi har varit på en båt i tre dagar, så har inte fått så mycket sömn men det spelar ingen roll vi gick bara till tio idag endå, så jag kan lika väl stanna hemma.

nu har jag insett vilka vänner som är äkta och inte, och helt ärligt så orkar inte jag bry mig om dom som snackar om mitt liv som tror sig veta allting om det, när dom egentligen inte vet ett skit, lika bra att ta reda på fakta innan man drar in ord i käften, jag blir så jävla trött på sånt.. men ingen verkar lära sig med åren, även dom flesta har blitt utsatta för det mest när det gäller bullshit och rykten, jag har i alla fall kommit över dom flesta sånna perioder, och tycker jag något så kan jag säga det till personen det handlar om jag hoppas folk snart lär sig..  ärlighet varar längst? det känns faktist inte så, men jag hoppas att det snart ändras, allt hade varit så jävla mycket lättare om alla snacka med den man bråka med osv, ist för att det ska gå runt till hundra peers innan det kommer fram vad eller om vem de handlar om.. baaad!

ni som säger att ni alltid kommer finnas där? är det verkligen så, oavsett vilka vägar man väljer i livet? kommer ni stå kvar då? ja börjar faktist undra! även hur mycket jag älskar alla mina vänner!

aaaja men sånt är livet, man går igenom både roliga och tråkiga stunder! hade fint