halloween

(: helluuu, igår va vi i upphärad en stund någon lokal fest typ haha rätt mycket folk men tyckte alla stod utanför så, haha! sen körde selin hem oss, nu gör jag ingenting ska snart in i duschen så får vi se vad som händer ikväll.. skit sur för att mitt jävla cpljud inte funkar på datan och det har inte gjort det på as länge nu, vet inte hur man fixar dt :@.. hajs

sisssta helgen

:) kom hem från göteborg igår på efter middagen kväll astor hämta mig och amina, tack :) sen träffade jag lisa en stund så sola vi lite, sen träffa jag kevin.. nu gör jag ingenting har precis duschat ska väl fixa mig så fort som möjligt känner att jag inte kommer hinna med denna dagen eller hur jag ska komma någonstans och med grejer osv.. ska träffa lisa sen iaf, får se hur det blir kanske bloggar senare :) puss!


onsdag!

:) har vaknat nu, redan duschat och så snarkarn lisa vakna ju nyss. haha, hon och kevin ska väl t trollhättan idag för jag ska t göteborg idag til imorgon, sen i helgen ska vi hittapå  ngt roligt, nu ska vi gå ner så lisa får äta! bloggar när jag har tid igen :) pussss

gamla tider



orkar inte lägga upp nu för lisa är jobbig :) <3

saknar allt!;o

lan idag!!

:) nu sitter jag här med kevin och lisa, vi ska kolla om vi kan dra och köpa energi dryck och så för vi ska lana ikväll cs och grejer.. haha kevin ska hem nu men får väl se om han kmr tillbaka, lisa plattar håret, intressant  anteeckna! aja herå!

rubrik?

:) känns som en lång helg nu när man kan göra vad som helst på dagarna, haha.. nu är kl typ 12 eller något, och grabbbsen har redan börjat dricka igen gaaaaaaaaalet.. går segt och skriva när alla står och pratar, haha.. men iaf igår blev det lite mycket, men ändå chill.. tiden gick iaf fort jag och kevin richard lisa skulle kolla på en skräck film  men jag somna tydligen vm fort vettiifan d'cka kanske sääääääh! nee men nu ska jag ner och duscha och allting sånt, sen får se vad som händer idag andra avenyn iaf :) pösssss


CS!

hellu, nu sitter jag hemma med lite olika folk jag lisa och kevin har spelat cs mot varandra så klart är jag och lisa bäst, inget snack om det. och det är ÄCKLIGT varmt här uppe klarar inte av värmen.. lisa och kevin vill bara dricka hela tiden roliga dom är eller? haha nix.. <3 jora,  hahah jag är alltid så jävla seriös.. smulooorrr? hmm lisa, hahahah.. ne fyfan kevin ligger och spelar något tv spel jag och lisa bloggar resten av folket är nere tror jag, men puss!

hmm!

jag har skit tråkigt, tror lisa kommer om en stund och då ska det ju bli såååååååå kul (?) öö oke hahahah. <3 jaja, satt och spela ngt bil spel med simon sebbe voulle oliver och kevin, suuppeeer kul bara krocka och skit så ja gick t mitt rum och chatta med lisa ist rolig jag är, kan det hända något ellr? ;s hahahahahha.. orkar inte ens skriva för jag vet att det bara blir tråkigt och irriterande inlägg :)

mamma löve you


söndag

varit på ikea och träffat mormor plus erika och lukas, sn har jag ätit.. vene vad som händer idag :s


tommy svensson - vila i frid :( (w)
förstår knappt att det har hänt, just dig också som alltid var glad och fick en på humör, som alltid skojade till det.. :/ finns inga ord.. och jennifer jag hoppas att du vet var du har mig och du vet vad jag har sagt det kommer jag stå fast vid, du har varit som en syster för mig när du bodde hos mig och allting, vid din sida genom allt! <3
 fyfan :(


<3



saknar gamla tider!!!


dålig

uppdatering, men men så äre.. minns inte när jag skrev sist så vene vad som hänt, igår va jag iaf med lisa drog ut och träffa massa folk helt oke, men var super trött och det var svin kallt ute också :( .. nu är jag hemma hos älsklinggg mammsen iaf, har kollat wallander, blir bara ta det lugnt ikväll lika bra det :) haha.. men orkar inte skriva mer, kanske senare (?)     



oj ;s

:( nu va det typ en vecka sen jag skrev något här, det finns ju ingenting att skriva om, eller jo men det seer tråkigt ut och det är inte speciellt intressant att läsa om.. men i veckan har jag varit i skolan iaf, förutom måndagen.. duuuger, vet inte vad jag gjort efter? minns inte, träffat folk säkert. i fredags så kom frida emelie sofia och lisa här så började vi dricka lite, sen körde emelie till VBG till någon fest inte speciellt roligt, inrökt i hela lägenheten. och så började väl det bli tjaffs med några o jag och frida haha, sen så drog vi till donken och mötte dom andra för vi åkte i olika bilar, sen blev det shell sen hände det väl inte så mycket mer..
lördagen va jag med lisa sen så drog vi till fanny det va la rätt mycket folk men det hände typ ingenting för alla skulle ju dra om en timma när vi kom, så jag lisa jens söder och peppe åkte till sju så länge och träffa folk där, kallt och inte så roligt alla stod i olika grupper typ.. haha, sen drog jag jesper och nina till jonte åå fan va bakfull jag är idag.. hatar att jag börjar bli sjuk IGEN, åt helvete med halsen.. 

kanske bilder från fredagen?



haha kligen inte snyggt!


måndag.

:( idag är jag inte i skolan mår inte så bra alls.. det är mycket grejer som händer just nu och jag vet inte rikigt vad jag ska göra. vill bara här ifrån några veckor och slippa tänka på allting.. största idioten är jag!

åt helvete med allt..

tack för allt jessica.. <3

helg som fan

längesen jag blogga nu, men det är massa bajs som har hänt tyvärr hoppas det blir lite bättre någon dag.. aja skitsamma orkar inte tänka på det.. men igår va jag och astor på hotell i göteborg, mysigt taaack!! nu är jag med lisa vi dricker lite hmm-..ö- l ! ;) <3 får se vad som händer sen vi sökte på någon ny lek.. orkar inte blogga pusshej!


- jag
- du
- är
-cool
-som
-jag
hahahahhahahahah löve u

söndag redan ;S

jahapp, helgen redan över typ  :/ fredags var vi hemma hos mamma, träffade massa folk o intag osv.. haha moa iii löööööveee you! och krig blev det också men skitsamma, sen hämta jacob och körde till trollhättan på lördag tog en dusch o så, sen drog jag ut och träffa jesper och elias o jacob, fulla va dom inte jag o jacob då men aa :) hah sen åkte vi runt lite och minns inte var vi va först sen hämta några i sju, och chööllla! aop jacob körde väl mest runt på fulla folk sen t donk o tog en glass.. hmm, aaaaaa sen fortsatte ree, och krig i björndalen, träffa älsklingsbobban också! och fulla lisa o nina <3 kom väl hem runt fyra eller ngt, och somna rättsåfort, nu ska jag ut och möta lisa träffa henne en stund o snacka oooooså, sen kommer la gullet hem.. :) pusssssssssshaj!

helg aaaaaahjemeN

(: gött som fan att det är helg, men helgen är ju alltid kort när den är rolig tyvärr så ska göra något tråkigt nu,:) skoja bara, ne men jag har inte kul nu men är taggad bara gud vet varför eller kanske bara moa, hahah men jag väntar på min lilla jävel! ALEXANDER, att han ska komma hem, så ska han dushca och så sen ska han t malmö :( men han kör mig och moa t mammut innan, =) aja man har inget o skriva.... jo jävlar här får ni en fjortis bild <3 mig, hahahahahahahahhaahhaah mogen jag är !!! PUSSS



=P


inte så många men några bilder från lysekil, haha.. tredje bilden, folk som sprang runt i badräkt osv, KILLAR... haha, fick bara med lite av den ena,

aja men herå! :)

torsdag

(: har varit skit kass uppdatering nu det sista, så måste ju in och skriva hur mycket jag älskar min mamma! hhe he.. jag minns inte vad jag har gjort i veckan har iaf varit i skolan, duktig jaag är och frisk är jag ju inte rikigt än, bara lite ont i halsen så får se om ja orkar gå till idrotten imorgon, tror inte det.. har ju bara den lektionen imorgon, men får se på ree.. jag har iallfall varit med moa en dag vi gick runt på stan kolla lite och snacka osv. igår va jag på överby med lisa, och idag var jag på överby med emelie, knappt fått ngt köpt men ändå.. senare kom jacob, så gick jag runt med han en kort stund när emelie dratt och sen så åkte vi ner till typ (?) aa.. haha, imorgon ska jag och moa ner till mamma, hoppppaaas hon är hemma när jag kooommer dåå! men nu finns det inget mer att skriva, får se när jag skriver nästa gång HÖHÖ.. måste iallafall fixa så kameran kommer på lagning? hopppas det är garantiii kvar elle va det heter, nu cpar internet så får se om det går o läggaaa uppp pusssseli!!


älskar dig mamma! <3