helg!

(: helgen har varit helt bra, varit i lyskekil med sakarias lisa och hjärtat höhä!! vi har väl inte gjort något speciellt direkt men gött vare att va ifrån lite, börjar bli lite bättre i halsen och så också, så ska pallra mig iväg till skolan imorgon, har varit sjuk och för mycke frånvarande nu tyvärr.. jajjeemen.. finns forft inget att skriva om haha, men nu ska ja kolla film med min syster sen sängen tror jag.. ( hemmaaa nu.. inte så kul haha )

pöss

fofrt sjuk :/

hoppas jag börjar bli frisk snart, tråkigt att missa så mycket i skolan och jobbigt att vara sjuk.. just nu gör jag inte ett piss, har precis kommit ur duschen.. ska väl ut med pepsi snart igen! <3 imorgoin fyller papi år, så ska säkert träffa mammaaa också <3 :) har inte ens något att skriva om nu, haha och då är det väl som vanligt.. hajjjjj!




<3<3

pepsi! <3

jag älskar dig peeeepsi!! :D


SJUK!

blir bara värre i halsen, skit jobbigt.. ska snart ut med hunden lite, sen duscha och sen så kolla på lite grejer.. :)saknar min mamma!!!!!!!!!!!! <3


"vi är inte klara på ett tag vi har en del otalt du & jag, du vet mycket väl vad det handlar om, dina vänner hur man ska behandla dom"

asså börja tänk på hur du behandlar dina vänner, med svek lögner osv.. man kan inte alltid få som man vill, och inte bli sur för vad som helst, måste lära dig att alla kan inte anpassa sig efter dig hela tiden..

sjuk

jajg är sjuk och gör ingenting jag kollar på tv, :( inte så roligt senare kommer min lärare med mina läxor till mig och så igår träffade jjag lisa vi skull kolla på film men det blev nog mer att vi bara satt och snacka, jag har inte någon lust alls att skriv nu för det är så mycket jag vill säga, men jag vill inte få några frågor..

min älsklng pepsi är här nu löve <3        och igår träffa jag mammi lite också älskar dig mest.!



det är så skönt att man inser och kommer ifrån vissa perioder, då jag undrar ibland hur lång tid det kommer ta för andra att komma ifrån skitsnacket, eller iallafall stå för när man har sagt något eller gjort fel? det går ju över lättare om man bara är ärlig.. sen finns det folk som jag verkligen ogillar eller är trött på men även om jag ogillar någon som jag en gång gillat, så vill man finnas där när man vet att den inte mår bra men egentligen inte.. det är så svårt att förklara.. men varför säger folk du kan lita på mig berättar inte till någon svär på det hit och dit och ljuger? lägg ner ist, och inse att det är bättre att vara ärlig, för sanningen kommer alltid fram i slutet ändå så är det, och när man behöver snacka med någon man tror inte vill gör det bara det är väl alltid värt att ge någonting en chans ärligt talat, ingen kanske fatta något av det jag skrev just nu för det gör jag inte själv och fatttar inte varför.. vill bara komma fram till att jag hatar när folk ljuger och inte kan vara ärliga, elelr inte vågar. och sen att jag tycker rikigt synd om vissa personer jag inte vill tycka synd om.. sen kommer allting till en gräns och då är det väl inte lika roligt längre, hmm.. fan nu blev allt cp men hejrå..



iallafall jag är så glad att jag har vissa av mina vänner oke, vissa snackar skit och står för det vissa inte, och vissa säger ingenting över huduvud taget.. men löööve you all!

*

:) tänkte lägga ut lite bilder som jag har fått av erica och jessica va inte så många, men aa :) igår va jag och moa hos elin kul och träffa hon och några andra, sen drog moa till herman tror jag och jag drog till stan och träffade lisa, sen körde linus hit mig thank youuu! pöss




datan e skit seg så orkar inte lägga upp mer bilder, men det är från fredagen iaf :) <3

dålig på rubriker ;)

(: nu är jag med moa hon kom för en stund sen och det blir såklart intag, haha bara gud vet var och vad.. hmm kanske säger sen.. men tack igår alla, hade en skit bra kväll och tack sofia och jessica :) <3<3 lokalen osv! men nu ska jag vara lite social känner att jag skriver så in åt helvte mycket i varje inlägg men så äre.. höhö! köööööööösss i brallaan


moa 12/9 <3 lööve

fredag!

:( hungrig och dåligt humör, svin ont i halsen och trött! idag har jag typ inte gjort någonting alls pluggat lite matte och träffat mamii <3.. senare så ska jag nog träffa lisa så ska vi på ppppartU! sen vet jag inte rikigt vad som händer, väntar på att alexander ska komma hem, tar alltid lika lång tid :'s .. lägger aldrig in bilder längre för jag använder nokian nu och kameran är sönder, och det finns inget kul att skriva om typ.. herå1

ointressant.... hah

:) nu gör jag ingenting sitter och kollar på topmodel, ska snart gå och möta lisa, grattis till henne.. vi ska nog ta en fika på eh.. slutade kvart i tio idag, kort idag för våran lärare va sjuk, men det va väl skönt att dra därifrån för jag mår inte heller så jävla roockit, men det finns inget mer och skriva.. herårå:))))

träffat lisa!

(; har precis varit och träffat lisa, vi gjorde lite allt möjligt tjöta väl mest som vanligt, sen gick hon hem eller till sakarias jag vet inte och så gick jag hit, till astor.. nu kollar jag på de där kändis grejset på tv, och sitter i soffan, kuul! jag är ganska trött, och har verkligen sviiin ont i halsen, nu blir det väl halsen jag blir sjuk i ist när de andra blitt bättre.. min blogg är väldigt tråkigt haahah, dooonnooo va jag ska skriva om.. men nu ska jag sitta här och vänta på my lööööve! herrå<3


tänkte lägga in en bild, men datan e för seg så orka! :)



onsdag-lediga :)

:) gött som fan att vara ledig, igår va jag med moa och vi gjorde lite grejs orkar inte skriva sen drog vi hit och träffa astor och herman, kul! :) nu gör jag ingenting jag känner att jag börjar bli sjuk mår illa och har svin ont i halsen, så jag ligger på soffan har kollat andraavenyn världens bästa, och nu kollar jag på topmodel! jag ve tinte irkigt vad jag ska göra, känner mig gött seg så får se när jag orkar gå in i duschen, orkar inte skriva mer, kanske skriver senare när jag vet vad som händer, höhö! <3 byyye..

intag med moa! höhö<3

:) hellu seg idag, men jag har varit i skolan varit trött som fan men det gick helt oke! hahah kört krona möhöhö! sen åkte jag och träffa min älsklingsmammi! mysigt hon har skadat sig stackare, men jag älskar hon mest! och min syster som blir sur när ja dricker cola ;s hmmm.. sen åkte jag hem till astor iallafall fast han jobba och så kom moa hit sen kom astor så blev det lite intag, höhö, och han har åkt igen så nu sitter jag här mee MOA! <3 vi ska snart dra till halvorstorp och träffa fölk o det är fääZZtiZ.  hahaha! rickard kommer och hämtar oss om en stund, ska ha kul ikväll med flickvännen!! sen får jag se hur jag kommer tillbaka till alexander<3<.. nej men nu orkar jag inte skriva mer nu ska vi ha kul, bara så alla vet... pusseli <3

bilder kanske kommer..

mois_cool!

:D nu sitter jag här med moa igen, och nu ska ni snart få se en bild! höhö <3, fett nice! hon sitter och 'pluggaaar' lite engelska, roligt söörru! vi har varit ute och snackat lite med lisa.a sen kom sakarias robert och lisa och hämta henne, :) så vi gick in igen, vet inte rikigt vad vi ska göra, vi är ju sugna på en del planer men får se, vi är ju lediga på onsdag också, längtar till imorgon när andra avenyn kommer mummmmss.. <3 haha nej men nu ska vi kolla om det kommer någon vmmovie på tv, eller så drar vi väl en film får va lugna iallafall tills imorgon, hä-hä!

lediga på onsdag, såååå händer imorgon? :)



moa embreus! <3

med moa!

:) idag har jag varit i skolan, dagen gick faktist ganska fort efter det så gick jag och mötte moa, sen följde jag med när hon tatuera sig, bild kommer lite senare! :) skit snyggt.. nu är vi hemma hos astor, och gör inte så mycket typ jävlas har lite fun thihith.. vi har kollat på topmodel, vi är mästerkockarna också. höhö <3 i will i will MEN NEJ JAG KAN SJÄLV :@ så jävla sweeetie, haha nu ska vi göra en sak.. skriver lite senare pusseli!

-något styligt så?
- mmmmm...
-bra för jag har väldigt fin handstil och är kunnig :)
- mmmmm..
- ser du gubben här? vad den föreställer?
- HAHAHAHAHHAHAHAHAHA
- den ska du ha


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHH ,

ointressant!

:) jag har ingenting att göra just nu, så jag skriver ingenting intressant bara tråkigt som vanligt haha.. alexänder är och jobbar, så har ganska tråkigt! jag är faktist hungrig också, höhö.. snackade nyss med min syster i telefon och smsade med pappa, för er som ville veta hahah! jag får väl sätta på en film och fortsätta va hungrig to my äläxänder kommer home wö! längtar inte till imorgon inte ens någon rolig dag i skolan :/ men börjar bli lite bättre nu iaf mår bara illa ibland gött som fan, jag får la ta och dra mig en movie äll ngt.. har badat nyss också muuummms <3 hoppas det går bra för myy gurlfriend idag, haha! puusss :)

be mig inte lita på någon om jag verkligen inte kan göra det, om man säger något så stå för det istället för att fly från det, jag lovar det blir bara värre när alla kommit på att man ljuger för då får man ta all skit på en gång.. snälla jag vet att du kan, så gör bara inte så! man ska aldrig ljuga för att lyfta fram sig själv..









ronja granath v

söndag!

:) igår så va jag med mucke och astor, dom drack lite.. sen träffade vi moa och simon så åkte vi och träffa någon annan (?) sen när vi kom tillbaka så gick jag och la mig va så jävla trött, och dom satt väl uppe ett tag till jag har ingen aning hur länge för det va fan ingen som väckte mig :D haha, men skönt att sova också.. nu gör vi ingenting han ska iväg och jobba lite och jag ska dejta duschen muuuumms! sen får jag väl kolla film eller ngt tills han kommer hem :) sen vet jag inte vad som händer det är ju ändå söndag och då brukar det inte hända så mycket, imooorgon är det skola, trååååååkit! har ingenting mer och skriva nu, haha pusseli!


glömde maskN! hah


jag och lisa i masker höhö! <3


marcus i skolan också :)

helg.. :)

Hellluu!
igår så träffade jag moa och lisa, eller först va jag med astor så va vi och handla lite sen tog vi med lisa tillbaka och vi det va intag efter.. :) sen kom moa så snacka vi lite och så körde vi jag har aldrig ett tag, inte så kul när man vet det mesta, haha.. aa sen så kom simon mucke och astor tillbaka  :) så åkte vi till harald, ganska kul men jävligt kallt, jag stannade lite längre än dom, sen vettefan vad jag gjorde.. nu gör jag ingenting typ har ätit frukost och kollat på någon film mä ÄLÄKSÄNDER :D .. får väl se vad som händer senare om det blir lugnt eller något kul, lägger in lite smexiga bilds från igår höhöhöhö! herrååå <3



lite bilder, haha och gull1 moa började diska mitt i allt, höhö1


tidsfördriv ;)

utseénde
1. vilken ögonfärg har du: bruna
2. hur lång är du: 163.5
3. vilken hårfärg har du: brunt med två blonda slingor
4. långt eller kort hår: mellan typ
5. piercingar i anisktet: läppen och tungan
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: blå
7. hur lång skulle du vilja vara: inte längre
8. vilket hår skulle du vilja ha: långt brunt lockit hahahah ;D
9. vill du ha kort eller långt hår: långt?
10. skulle du vilja ha flera piercingar: .. mmhihi

senaste du
11. åt mat: frukost
12. drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod:  försöker ringa dig :s <3 puss puss
14. du skrev sms till och vad du skrev: ring nu  astor bpåda
15. senaste du sa: vaafaaan
16. kramade: astor
17. kysste: astor
19. du spydde: lördags
20. när vaknande du idag: kvartr i nio


kärlek
21. är du singel: nix
2. ditt första förhållande va med: första seriösa var med adam
23. ditt längsta förhållande: typ ett och ett halvår om man räknar ihop allt
24. med vem då: jacob
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: adam drechsel
27. gillar du någon just nu: ja
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: vene 3-4
29. vill du vara singel: nä
30. vill du gifta dig: kanske
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: alexander

vänskap
32. de som vet mest om dig: erica lisa kev tror ja o min syster.
33. den vän som du har kännt längst: ojj, sandrika tror jag
34.  en allra bästa vän : finns många bra ;O
36. en av dina bästa killkompisar: bob
37. som bor långt ifrån dig: ellinor? inte så långt men ändå
38. den du har mest minnen med: lisa och
39. bra vän du inte träffar ofta: bob, emelie
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: ajjeemeen

övrigt
41. musiksmak: olika
43. galen eller lugn: beror på ;)
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: HAHAHAHAHAH ja
46. har du hört att du borde bli modell: hah m
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: nej
50. vad tänker du på just nu: hur fan dagen blir, thöhö




1. Är du i ett förhållande? aa
2. Om inte, varför inte? -
3. Hur långt var ditt längsta förhållande? vet inte rikigt
4. Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? alexander
5. Hatar du ditt ex? nej
6. Har du någonsin velat bli tillsammans med ditt ex igen? nä inte nu senast
7. Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? aa
8. Vad är DU mest för, förhållande eller strul? förhållande
9. Är du en player? nää
10. Har du blivit dumpad? vet inte
11. Har du blivit sårad? öööööööö ja:)
12. Har du dumpat någon? ja =)
13. Är du en bra partner? ne fyfan
14. Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? vettefan
15. Är du kär i någon nu? ja
16. Har du någon beundrare? hur ska j veta
17. Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? höhö, vene
18. Har du varit kär i flera samtidigt? nej :(
19. Har du sårat någon allvarligt? kanske ;P
20. Hur skulle du beskriva dig själv som partner? HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAH r
21. När du vill ha någon, vad gör du? bara gud vet
22. Bästa raggningsrepliken? adu
23. Hur skulle den perfekta dejten se ut?den skulle inte ens se ut :)
24. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? många, killakompisar? alexander, o pappiii<3
25. Tänder du på? hemligt..
26. Är du gift i framtiden? hahah :$$ :D)DDDA) SDAsj aa!




policcee!

tjohej, nu är jag tillbaka vaknade kvart i nio och skulle va på polishuset nio, det går bra för mig den 11 september (y) men jag kom iaf dit fem i jävlar va snabb jag är, haha.. nu är jag tillbaka ingenting att jag åker till skolan slutar om en 40 min ändå, och matten är alltid förkort så vi har säkert redan slutat jag vet inte, men nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra ska nog ta mig en dusch snart när jag har tatt det lite lugnt, jävla alexander jobbar hela tiden så hinner aldrig träffa han :(:(:(:(:( <3.. får se om det händer ngt kul eller tråkigt ikväll, det är ju ändå 11 sep så bara gud vet vad som kommer hända.. shet, men aaja, hareeeee! <3

skola :)

nu ska jag till skolan, får se hur det går om jag mår bättre eller inte :) sen ska jag träffa mamma.. fyfaaaan hade världens hemskaste dröm i natt, jääääääääävlar.. haha herå

dingding..

tjäna, nu gör jag ingenting är hemma hos astor.. han hämta mig hemma hos sakarias jag och lisa va där och gjorde typ ingenting vi snacka och tog det lugnt eftersom jag är sjuk hihi, och körde sms lekeen mmmmmss. snart börjar andra avenyn jag dör redan världens bästa :) ne men nu ska jag dra t soffan ba en kvart kvar, och försöka gå till skolan imorgon, och träffa världens bästa mammiiiii !!11 <3 pöss

tråkigt..

faktist jävligt tråkigt att vara sjuk, och när jag inte ens vet vad jag är för sjuk? :/ vill veta nu, iallfall igår va jag med lisa.u hon ringde mig och fråga om ja skulle med ner t stan, aa ooojavisst.. så pierca hon sig, sen gick vi och kolla lite sent itllbaka och köpte en piercing så fixa hon naveln eftersom hon hade tappat sin andra så hon satte i den igen, sen köpte vi islatte, och hon ngt annat minns inte va det hette, satt och snacka på eh mysigt, efter det så gick vi hem till sakarias och städa vm herreeejävlar, haha.. och gjorde lite things, hmm. snacka där ett tag också, sen kom astor och hämta oss så åkte vi ut till björnen och sen hem, eller jag till astor och sov.. idag vet jag inte rikigt vad som händer, mår inte bra alls.. lisa ringer väl mig om en stund, men inget intersssssatn, pusseli! <3


... :D:

nu ska ja möta bejb lisaa <3<3<

wööö

jahapp :) har vartit i skolan idag, bara synd att jag är sjuk och mår illa hela jävla tiden men men så äre, sen körde simon mig t astor.. sitter och väntar på att han ska komma hem, kanske sätter på en film eller ngt sånt, gutt eftersom jag är sjuk :(.. fast annars mår jag jäääävligt bra :D <3 vet inte rikigt vad som händer sen får la se p'åt.. mohaha, fick nytt schema idag också vi har typ kollat film hela dagen och plockat ur indrednings skit i bileen, aahmen.. nee men nu orkar jag inte sitta här, ppppppössli.


JAG VILL JAG VIUILLL!:D



söndag,

hellu, just nu gör jag ingenting astor är ute och springer och jag har precis badat, mår väl lite bättre idag än igår.. men kommer stunder jag mår illa som fan, hoppas de går över snart. jag tror iaf det är svin influensan, meeen bara gud vet, haha.. jag ska nog bara ta det lugnt idag, och tror det är imorgon börjar världens bästa andra avenyn (?) LÄÄÄÄÄÄNGTAR <3....  haha lite bilder från i fredags´<3
har inte lagt in alla på datan bara några så dom kmr iaf, och min kamera är sönder :'((...



NATTENNN!

jag är med världens bästa astor, jag ska snart sova, och lisa och aastor men lisa är ute och gör en hemligt grej, det har vart en ganske oke kväll , men iallafall vet inte vad som händer imorgon eller orkar inte skriva det, mejga lägger in bilder när jag kan lägga in på dtaan fooort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men nu ska ja mysa med världens bästa... pip astor <3 hejrå




puss o smek,, sääääh

lisa gäääst bloggar <3<33

cha cha bloggen Lisa här!!!!
bara för att jag är aå bääääääääääst får jag skriva i VM RONJAS BLOGGG!!!!!!!!!
intag VM ? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ville bara meddela att ronja är bäst för hon finns där ALLTID!!!!!
ÄLSKA HENNE !!!!!!!!!!!!
nää men allvarligt hon är bäst . så FU FU FU FU FU FU FU ;D
haha nä men skojja :D hahah JAG ÄR SERIÖST TILL MAXXXXXXXXXppppfffftttt
hej hej bloggen puss på er jag vet att ni älskar mej eller a oss :D <3<3<3<3<3<3<3

VMMM!!!! INTAG<3

jag är  fofrt sjuk, men det gör ingenting måste ju va med mina darlings ändå, nu är klas och bäsha också här, jag och lisa cpar lite och har kul mohahah, du är bäst gull1, imorgon kommer lite mer bilder för vi har cpat med kameran idag också det är la mysigt som vanligt, :) jag vet inte rikigt vad jag ska skriva får se mer vad som händer ikväll, iallfall så bkiur det bara vm kul ikväll men är kul mohahahah datan är så seg så jag ser inte vad jag skriver.. <3 puss påe r alla gulls, ;) <3


luuuve you guuurl, aja vi är bäst.. <3

fredag..

nu är jag med lisa och astor och bara gud vet vad vi gör, haha <3 men nu hinner jag faktist inte skriva mer, men puss på er alla gullungar, sääääähhh!!! <3 skoja bara, jag har damp, och astor ska göra mig glad nu och bara gud vet varför.. ;) <333333 puss

ronja!

hejjj bloggen ;) hahaha, jag är med alexander nu, gör ingenting speciellt han har köpt godis och filmer whihi.. <3 sen kommer lisa så får jag se vad vi ska hitta på, ngt lugnt idag iaf är ju fofrt sjuk! :) imorgon vettafaan va som henderr, men nu orkar jag inte ens skriva  mer för det är så jävla varmt, puss o smek!

ASSJUK!!!!!

jag är sjuk och är med astor och lisa har precis kollat på en film twilight, hahah coolt ;) astor är fet och dricker -öl!!:( broken han.. <3 men han är ganska bra ändå.. jag och lisa är bäst, ba så ni vet :D men snart kommer min mamma och hämtar mig så jag kan hämta grejer hos pappa och hon han skriva på en lapp, men jag ringde lite sent så hon inte tog med platt tången faan! men skitsamma bästa lisa har ju lånat ut henns till mig gull1 som fan! mohahaha, men nu ska jag dra ut för mamma kommer snart, pussseli! <3

tråkittt!

har ganska tråkigt just nu faktist :( sitter fofrt hemma hos astor men han är och jobbar, har ingenting att göra har precis duschat och så, lisa kommer nog hit om en stund och får umgås med mig, och hoppas aaaastor kommer snart fifan <3 :) jag vill inte vara sjuuuk, men bättre att ta de lungt så jag blir frisk så det inte blir värre, men jag kommer inte på någonting mer att skriva.. bara att astor är bäst i världen, <3 (:    pussssssssssss

hohho gull1

höhö.

hajj! :) sitter hemma hos astor nu, han har ju flöttat.. myyyyys! och jag är sjuk håller på att dö typ, men det gör inget. mohah! jag vet inte rikigt vad som händer idag, haan ska la jobba sen, hmmm.. <3 kanske träffar lisa senare ikväll får se, typ kollat på film typ hela dagen eller a ne tvn va lite konstig och det typ spökar men a, vi har kollat på vi hade iallafall tur med vädret igen.. rolig men lite konstg ;P nu sssska ja göra något annat! pöss

alelxander <3<3<3<3<3